ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
ATİK Genel Başkanı Aziz ŞAHİN’i Önceki Dönem Bulgaristan KIRCAELİ Milletvekili Şabanali AHMET , Deliorman Milletvekili Aydoğan ALİ, Şumnu ATİK Başkanı Ziya MEHMET ve İşadamı Abdullah ŞEVKİ Ziyaret Etti.

Görüşmede Bulgaristan ATİK ve Bulgaristan ATİK Şehirleri Başkanlıkları ile Almanya merkezli Avrupa’da Ticaret Odaları ile işbirlikleri , Almanya’da yaşayan Balkan ülkeleri girişimcileri ile birlikte Ticari işbirlikleri , kültürel , sosyal ve tanıtım alanımda inovasyon ve bilgi paylaşımları üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu .

ATİK Genel Başkanı Aziz ŞAHİN ATİK Business Club Card'ın Bulgaristan'ın şehirlerinde kurulacak ATİK Başkanlıkları Üyelerine faydalarını aşağıda ki başlıklar üzerinde açıkladı.

1. ATİK Business Club Card Üyemizin yaşadığı ülkesi dahil yurt dışı ile koordinasyonları sağlanacak ve bulundukları    süreler içerisinde her alanda üyemize destek ve yardımcı olunmaya çalışılacak.

2.Yurt içinde ve yurt dışında olan ATİK  Business Club üyesi olan tüm girişimcilerimize uluslararası ticari bağlantılar yapmak için destekler verilecek.

3.ATİK Business Club Card sahibi üyemize yaşadığı ülkede ve yurt dışında ticari bağlantılar yapmaları için destek verilecek.

4.Ticari olarak ATİK Business Club Card üyelerinin kendi aralarında iş birliği yapmaları için katkıda bulunulacak.

5.ATİK  Business Club Card sahibi Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyine (ATİK) Ticari olarak üye olan firmalara ATİK -  Franchise sistemi Networks ile Dünyanın 50 ülkesinde ve ülkelerin kendi içlerinde bulunan 148 ATİK Başkanlıkları ile firmalarının tanıtımlarına destek olunacak.

6.Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan ATİK Business Club Card Üyelerimize  kültürel , sosyal ve eğitim alanlarında koordinasyonları konusunda katkıda bulunulacak.

7.Sadece ATİK Business Club üyeleri yukarıda belirtiğimiz imkanlardan yararlanabilecek,

Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.