ATİK Business Club Card ve Size Sağlayacağı Avantajlar >>> Dünyanın 78 Ülkesinde ve Ülkelerin kendi şehirlerinde 179 ATİK Uluslararası Başkanlıkları ve ATİK Partner Kuruluşları Business Club Üyelerine her alanda büyük fırsatlar sunuyor.
ATiK Tanıtım Videosu
ATİK İstanbul, ATİK Kanada ve ATİK Hindistan Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul’da Uluslararası Ticaret İşbirliği Görüşmelerinde Bulundular.
ATİK Toronto Yürütme ve ATİK Kanada İstişare Başkanı Nivedita Das Kundu, ATİK Kanada Başkan Yardımcısı Sameer Kundu onuruna yapılan toplantıda Kanada, Hindistan, Avrupa Ülkeleri, Afrika Ülkeleri ve Amerika Ülkelerinde bulunan ATİK Başkanlıkları koordinatörlüğünde ticari işbirlikleri görüşüldü.
 
Dr.Nivedita Das Kundu Hindistan ve Hindistan şehirlerinde ayrıca Kanada ve Kanada şehirlerinde ATİK oluşumlarını , teşkilatlanmalarına destek vereceğim. 
ATİK Genel Başkanımız Aziz Şahin bu görevi bize verdi. Bizde en koşa zamanda Hindistan ve Kanada’da ATİK Başkanlıkları ve İşbirlikleri bağlantılarını oluşturacağız. 
Haxsa Group Ticaret Platformunda çalışma ekibi grubuna bende dahil oldum. 
Hindistan ve Kanada firmalarını Haxsa Ticaret Platformuna kayıt olacaklar firmalarının tüm bilgileri kayıt yapılacak üyeler yurt içinde ve dışında iş yapma imkanları bulacaktır.
 
ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin ise konuşmasında aşağıda ki başlık konularına değindi. 

ATİK  Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi olarak ülkelerin  daha iyi tanınması Uluslararası alanlarda daha çok ilişkiler kurmaları için eğitim, kültürel, sosyal, ekonomik ve tanıtım projeleriyle AR-GE çalışmalarında bulunan başlıklarımız aşağıdadır.

# ATİK- HAXSA  olarak şu anda dünyanın 78 ülkesinde ve ülkelerin kendi şehirlerinde yapmış olduğumuz 179 ATİK başkanlıklarıyla, girişimcilere destek sağlıyoruz. 

# Haxsa Group Ticaret Platformumuzda yurt içi ve yurt dışından on binlerce üye firmalarımızla direk sizlere ticari fırsatlar sunuyoruz.

Haxsa ticaret  platformumuzda ayrıca 3 bölümden oluşan Online Satış, Üye Firmalarımız ve Al-Sat dijital programlarımızlada internetin gücüyle üyelerimize destekler veriyoruz. 

# Haxsa ve Haxbuy ile on-line alışveriş pazarına değer katmak ve ürünlere ulaşmak isteyen internet kullanıcılarının ilan ve alışveriş sektöründe ihtiyaçlarını en geniş ürün yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle sunmayı başardık.

# Bulgaristan’da 500 Dönüm üzerinde 500 Milyon Dolarlık Uluslararası Organize Sanayi Bölgesi projemizle de Avrupa’da akıllı, modern ve teknolojik bir anlayışla uluslararası bir yatırım planlaması yürütüyoruz.

# AWorldPress, Birleşik Krallık İngiltere Londra Merkezli basın ve yayın şirketimizde gazetecilik çalışmaları ile dünya gündemini farklı dillerde takip ediyoruz. Üyelerimizi de  görsel basın başta olmak üzere whatsapp ve diğer sosyal medya hesaplarımızla bilgilendiriyoruz.

 # Yurt içinde ve yurt dışında  B2B - ikili iş görüşmeleri başta olmak üzere, girişimci çözüm ortaklarımızın ticaretine katkı sağlamak ve Uluslararası Kamu Diplomasisi çerçevesinde tüm sahalarda her türlü desteği veriyoruz dedi. 

 ATİK İstanbul İstişare Başkanı ve Gold Master Şirketler Grubu Başkanı Cenk Bora ise konuşmasında misafirlere hoş geldin diyerek firma merkezinde yapılan yemekli toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca ATİK ve Haxsa Business Club Card üye olmanın faydalarını aşağıda ki başlıklar çerçevesinde anlattı. 

# ATİK  Business Club Card sahibi üyelerimize 78 Ülkede 179 ATİK Başkanlık noktasında Networks Franchise sistemi ile destek oluyoruz.

# ATİK Business Club Card sahibi ATİK Başkanlıklarının ve partnerlerinin kurdukları fuar ve ticari forumlar içinde yer alıp ürünlerini sergileyip ticari bağlantılar kurabilirler.

 # ATİK Business Club Card alan üyemiz, Ticari Platformlarımızda B2B- İkili İş Görüşmeleri çalışmaları ile firmalarının ticari alanlarda gelişimine katkıda bulunabilirler. 

# ATİK Business Club Card sahibi  

haxsagroup.com  Platformumuzda 3 önemli başlık bulunmaktadır. “Üye Firmalarımız” 24686 üye firmalarımızla B2B ikili iş görüşmelerinde bulunabilir , Online Satış butonunda ürün satışları  ve Al - Sat butonunda iletişim adreslerini belirterek ürünlerini dijital platformumuzda sergileyerek portföyünü geliştirip kazanç sağlayabilirler. 

# ATİK Business Club Card Üyelerimiz haxbuy.com Ticari Platformumuzda toptan ve perakende satış odaklı ürünlerini sergileyerek kazanç sağlayabilirler. 

Çoklu katılım olan bu platformlarda çeşitli ürünlerle bulaşabilirler 

# ATİK Business Club Card sahibi üyelerimiz Londra  merkezli basın organımız aworldpress.com ile çok dilli haber ve ekonomi bilgilerine ulaşabilecek,ayrıca buradan makalesini ve firmalarının haberlerini yayınlatabileceklerdir.


# ATİK Business Club Card Üyelerimiz oluşturduğumuz kültürel, sosyal ve Uluslararası Kamu Diplomasisi faaliyetlerimize katılarak kendi tanıtımlarını yapabileceklerdir.

ATİK İstanbul Başkanı Abdurrahman Ateş ise konuşmasında Haxsa Ticaret Platformu faaliyetlerini aşağıda ki başlıklar üzerinden anlattı. 

 Genel bir tanımla ürün satışıyla ticaret yapan  işletmeleri yurt içinde ve yurt dışında ortak noktada buluşmalarını sağlayan platformdur.


Haxsa Ticaret Platformunda direk alıcı ile satıcıyı buluşturan, sonuç odaklı  potansiyel müşteriler bulunmaktadır. 

Üyelerimiz tek hesap açarak 3 hizmeti birlikte kullanabilirler.

1. Online satış yapabilir 
2. Üye firmalarımızı görebilir 
3. Al- Sat ile ürün talep edebilir 

Uluslararası alanda kendinizi daha iyi tanıtabilmek için Haxsa Hesabınıza aşağıdaki bilgileri ekleyebilirsiniz.

# Ülke 

#İl 

#İlçe

# Logo

#Kategori

#Fotoğraf

# Video 

# Detay Bilgi 

# Telefon numarası

# İşletme adresi 

#Posta kodu 

# Web adresi 

#Mail adresi

# SEO açıklamaları 

#SEO kelimeleri, 

#Sistemde ki dillerde firma bilgileri

# Facebook , İnstegram , YouTube , Twitter sosyal medya v.b. hesaplarınızı Platformumuza kayıt edebilirsiniz dedi. 

Katılımcılar kendilerini ve firmalarını sektör grupları ile tanıttılar. 

Katılımcı İş İnsanları aşağıdadır. 

Aziz Şahin - ATİK Genel Başkanı
Prof. Dr. Nivedita Kundu- ATİK Toronto Yürütme ve ATİK Hindistan İstişare Başkanı 
Cenk Bora - ATİK İstanbul İstişare Başkanı & Elektronik 
Abdurrahman Ateş-ATİK İstanbul Başkanı &  Ambalaj
Sameer Kundu - IT 
İlknur Özer- Diyetisyen 
Yüksel Güven - Textil
Ahmet Kaya- Oto Aksesuar 
Hüseyin Kuran - İnşaat
Akif Ağırbaşlı- Gıda 
Filiz Çamurtaş- Textil 
Murat Şahin- Savunma Sanayi ve Güvenlik 
Mehmet Yılmaz - Lojistik 
Muzaffer Kılıç- Web Yazılım
 








Avrupa Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK internet sitesi ASEL Kurumsal Hizmetler tarafından yapılmıştır.
Copyright © 2015 ASEL A.Ş.